Tilaus- toimitus ja maksuehdot

Nämä ehdot on päivitetty ja astuvat voimaan 1.12.2013.

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:
Internetsivu: www.sekakauppa.fi
Sähköpostiosoite:

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät aina internet-sivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Tilaaminen, tuotetiedot ja vastuut

Sähköpostitilauksen jälkeen lähetämme teille tilausvahvistuksena laskun sähköpostiin, joka toimii tilauksen vastaanottamisen kuittauksena. Tilausvahvistus/lasku sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista sekä toimitusajan ja -osoitteen. Tilausvahvistus on voimassa välimyyntivarauksin. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin siihen asti kunnes olemme vahvistaneet tilauksen.
Kaikki tuotetiedot tarjotaan sellaisenaan. Emme vastaa tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä vaan valikoimassamme olevista tuotteista voi hankkia lisätietoa ja tarkennuksia tuotteen valmistajalta. Asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ja selvittämään tilattujen tuotteiden sopivuuden. Asiakas vastaa siitä, että tilatut tuotteet soveltuvat käyttötarkoitukseen.
Emme vastaa hinnoissa esiintyvistä virheistä. Mikäli havaitsemme hintavirheen tilauksen yhteydessä, niin ilmoitamme siitä välittömästi tilaajalle. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat vahvistusvaiheessa, on asiakkaalla oikeus halutessaan peruuttaa tilaus. Peruutuksen tulee tapahtua välittömästi muutoksesta tiedon saadessaan. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, voimme vaihtaa sen vastaavaan korvaavaan tuotteeseen. Tästä saatte tiedon tilausvahvistuksessa. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja niihin sisältyy kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero (ALV).

Tilauksen tullessa tarkistamme varaston tilanteen. Voimme kieltäytyä toimittamasta tuotetta ennen kuin tuotetta on maksettu. Emme toimita maksamattomia tuotteita.

Toimitus

Toimitustapa ja sen hinta on kuvattu kulloisenkin tuotteen kohdalla. Normaalisti toimituskulu sisältyy hintaan toimitettaessa tuotetta/palvelua Suomeen. Ulkomaille toimittamisesta tulee pyytää hinta erikseen.
Pienikokoiset tuotteet toimitamme pääsääntöisesti postipakettina tai matkahuollon palveluna, jolloin vastaanottaja noutaa lähetyksen lähimmästä postin/matkahuollon toimipaikasta. Posti tarjoaa lisäpalveluna kotiinkuljetuksen postiin saapuneille paketeille.
Suurikokoiset tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti jakeluautolla perille asti. Tilaajan vastuulla on ilmoittaa jakeluautolle, että auto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon) kohteeseen huomioiden tien kantavuus, leveys, ym. seikat. Toimitus sisältää noston (hiab) autosta kohteeseen, mikäli se on tuotekuvauksessa mainittu. Toimituksen siirto tästä eteenpäin, kuten sisälle tai toiseen kohtaan kiinteistöllä on asiakkaan omalla vastuulla. Näiden tuotteiden osalta kuljettajillemme tulee antaa puhelinnumero, johon voidaan soittaa ennen toimitusta. Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus.

Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta. Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Sinun tulee tavaraa vastaanottaessasi tarkistaa, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina rahtikirja/lähete.
Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, toimi seuraavasti:
– Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoitusta, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi.
– Ota välittömästi yhteyttä meihin (yhteystietomme löydät sivun alareunasta).
Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, sinulle.

Toimitusaika ja -alue

Arvio tuotteiden toimitusajasta näkyy tuotetiedoissa, ostoskorissa tai tilausvahvistuksessa. Toimitusaika riippuu tuotekohtaisesti valmistajasta ja toimitusajankohdasta. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle ja toimitusaika alkaa vasta siitä, kun tilaaja on suorittanut maksun tilillemme.
Tuotteita toimitetaan Etelä-Suomen alueelle tuotteisiin sisältyvien toimituskulujen ollessa muuttumattomia. Tilaajan sijainnin vuoksi toimituspaikan muuttaessa toimitushintaa siitä ilmoitetaan uusi hinta tilauksen yhteydessä ja tilaajalla on tällöin myös oikeus peruuttaa tilauksensa.

Maksutavat

Ainoa käytössä oleva maksutapa on sähköpostiin lähetettävä lasku tilausvahvistuksena. Tuotteet toimitetaan vasta tilaajan maksaessa laskun laskun eräpäivään mennessä. Eräpäivän ylittäneet maksamattomat laskut/tilausvahvistukset mitätöityvät ja tavarantoimittaja ei ole velvollinen toimittamaan maksamattomia tuotteita.

Palautusoikeus ja takuu

Kaikilla sivustomme tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palauttaminen on mahdollista vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön, pakkaus mukaanlukien. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään tilaustuotteilla tai asiakasta varten räätälöidyillä ei ole palautusoikeutta. Ilmoitamme tuotekohtaisesti, mikäli tuote on tilaustuote.

Sekakauppa ja sekakauppa.fi ei vastaa tuotteen rikkoutumisesta tai vaurioitumisesta tuotteen käyttöönoton jälkeen. Tuotteen valmistajalta tai maahantuojalta voidaan tiedustella tuotteen sisältämää takuuta ja muita asiaan liittyviä seikkoja. Kaikilla tuotteilla on normaalit valmistajien myöntämät takuut. Sekakauppa.fi hankkii tavarat aina virallisista kanavista, jolloin normaalit valmistajien tai maahantuojien myöntämät takuut pätevät. Huolehdimme tuotteen laadusta ja virheellinen tuote joko korvataan uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kuluista.
Tuotetta palauttaessa ota aina ensin yhteyttä sekakauppa.fi:hin ohjeiden saamiseksi.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote on toimitettu ja voidaan palauttaa postipakettina. Jos tuote on suurempi tai on toimitettu muulla tavoin, vastaa asiakas toimituskuluista ja palautuksesta.

Suunnittelu ja luvanvarainen asennus

Osa tuotteistamme edellyttää luvat omaavan ammattilaisen tekemää suunnittelua tai asennusta tai luvan hakemista. Mm. suuri osa sähkötarvikkeista on sellaisia, joita saa asentaa vain rekisteröity sähköalan ammattilainen. Asiakkaan tulee perehtyä sähköasennusten turvallisuudesta annettuihin lakeihin ja määräyksiin. Osa tuotteistamme edellyttää asiantuntevaa ja ammattitaitoista suunnittelua ja rakennusluvan hakemista toimenpiteen toteuttamiseksi. Tilaaja on vastuussa siitä, että luvat ovat kunnossa tilatun tuotteen asennuksen suorittamiseksi kohteeseen. Suunnittelutyön tilauksen yhteydessä mahdollisesti tilattuja tuotteita voidaan joutua muuttamaan tai vaihtamaan suunnittelussa havaittujen seikkojen vuoksi ja tässä vaiheessa tilatut tuotteet voidaan peruuttaa, mutta suunnittelutyön hinta tulee suorittaa.

Sekakauppa
p. 040 – 589 5123